Particuliere verhuizing

Op het gebied van particulier verhuizen is Rijnmondverhuisbedrijf de aangewezen specialist. Onze ervaren verhuizers verzorgen iedere verhuizing tot in de puntjes: al uw spullen worden snel en adequaat naar uw nieuwe locatie vervoerd. Zelfs in het weekend staan we voor u klaar.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw particuliere verhuizing? Maak dan gebruik van de onderstaande buttons.

 

Verhuizen voor particulieren

Bij een verhuizing moet er veel geregeld worden. In een korte tijd moet alles van de ene naar de andere plek verplaatst worden en daar komt veel bij kijken. De ervaren verhuizers van Rijnmondverhuisbedrijf zijn er om u hierbij te helpen. We doen er alles aan om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen en verzorgen het inpakken en uitpakken tot in de puntjes. Onze service staat als een huis!

 

In heel Nederland actief

Rijnmondverhuisbedrijf heeft diverse vestigingen verspreid door Zuid-Holland en zeeland U vindt ons in:

  • Barendrecht
  • Hellevoetsluis
  • Bergen op zoom
  • Alphen a/d Rijn

Verhuist u van of naar Zuid Holland, Zeeland of een andere provincie? Ook dat is geen enkel probleem: we verzorgen particuliere verhuizingen door het hele land. Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Opslagruimte huren

Is uw nieuwe woning nog niet volledig opgeleverd of bouwt u momenteel een nieuw huis? Rijnmondverhuisbedrijf beschikt over diverse opslagloodsen in Barendtecht waarin u tijdelijk uw inboedel opslaat. Uw inboedel wordt direct voor de deur geladen door middel van onze containers die we meenemen op locatie.

Aanvullende diensten

Niet alleen voor een particuliere verhuizing binnen Nederland is rijnmondverhuisbedrijf aangewezen specialist, we zijn ook te benaderen voor:

  • Internationale verhuizingen
  • Bedrijfsverhuizingen
  • Piano vervoer
  • Interieurbouw transport

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze particuliere verhuisdiensten of wilt u uw aanstaande verhuizing graag doorspreken met een van onze verhuisexperts? Neem dan contact op door gebruik te maken van de onderstaande knoppen.