Samen verhuizen u helpt zelf mee om zo geld te besparen

 

STUDENTEN VERHUIZEN

Het verhuizen van studenten gebeurt vaak al met hulp van een aantal vrienden of studiegenoten. Vaak wordt er een aanhanger of busje gehuurd of geleend en in een middag tijd verhuisd de hele inboedel vanuit het ouderlijk huis of de vorige woonruimte naar de nieuwe kamer. Low-budget dus, en meestal met behulp van anderen.
Rijnmondverhuisbedrijf.nl is voor studenten die over een wat grotere afstand willen verhuizen een goed alternatief voor het huren van een verhuiswagen of verhuisbus. Onder andere omdat de tarieven zeer gunstig en helder zijn. Je betaalt van het begin van de verhuizing tot aan het moment dat de spullen op de nieuwe lokatie zijn gearriveerd. Er is dus geen verloren tijd zoals bij het ophalen en terugbrengen van een verhuiswagen, wij kennen geen dure borg en eigen risico bij schade, spullen zijn verzekerd tijdens vervoer, er is professionele hulp bij de verhuizing aanwezig en indien er een verhuislift nodig is (wat bij kamerhuur regelmatig van toepassing is) huur je deze voor een prikkie mee! Wij verhuizen al VANAF 60 EURO P/U !


Rijnmondverhuisbedrijf.nl verhuist regelmatig studenten vanuit de ouderlijke woning naar hun nieuwe studentenkamer. Juist omdat wij zo goed aansluiten op de behoefte van deze studenten: Low budget en met behulp van anderen. Met name bij verhuizingen vanuit het ouderlijk huis, waarbij de afstand groot is, of bij verhuizingen naar een andere studentenstad wordt Rijnmondverhuisbedrijf ingeschakeld. De reistijd is dan toch wat langer, de spullen zijn vaak wat nieuwer en enige professionele hulp is dan al snel gewenst.

Rijnmondverhuisbedrijf@ is dus een uitstekend alternatief voor de student die voor het eerst op kamers gaat, die een verhuislift nodig heeft of die over grotere afstanden wil gaan verhuizen. Vergeet je niet je vrienden en famillie tijdig op de hoogte te brengen dat ze je komen helpen?

Studenten verhuizen Amsterdam Rotterdam Den Haag Utrecht middelburg
Studenten verhuisbedrijf Breda leiden vlissingen delft  Den Bosch
Studenten verhuizer Maastricht pijnacker gouda Delft Amersfoort studenten verhuisservice

 

 

VERHUISDIENSTEN

 

 


Vil het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in 

☎️:  085-0604622