Wij leveren uw woning bezemschoon op

 

Een woning ontruimen? Rijnmondverhuisbedrijf helpt u graag verder

Er zijn verschillende omstandigheden die ervoor zorgen dat u zelf niet meer in staat bent om een woning te ontruimen. Op zo’n moment bent u bij ons aan het juiste adres. We helpen u graag verder en zijn dankzij onze jarenlange ervaring in staat om alle zorgen uit handen te nemen.

De eventueel opgekochte inboedel wordt in mindering gebracht op de offerte. Wij bieden u een offerte op basis van aannamen. Zo voorkomt u verrassingen achteraf. Na goedkeuring van de offerte plannen wij een datum en zorgen wij ervoor dat de woning binnen de gestelde tijd klaar is voor oplevering. Wij werken met een oplevergarantie.

Efficiënt proces

Nadat de familie de waardevolle en persoonlijke spullen heeft uitgezocht, starten we met de ontruiming. Ons vaste team pakt de nog herbruikbare spullen in en levert ze aan bij een van onze vele goede doelen. Waardevolle of persoonlijke zaken die u over het hoofd heeft gezien, worden geretourneerd. De woning wordt opgeleverd volgens de eisen van de eigenaar. Het proces wordt op een professionele, efficiënte en respectvolle wijze uitgevoerd. Na afloop nemen wij contact met u op om het resultaat te beoordelen. Desgewenst kunnen wij de eindoplevering voor u uitvoeren met de verhuurder.

Ontzorgen

Het ontzorgen van onze klanten is vanaf de start ons belangrijkste doel. Met Rijnmondverhuisbedrijf heeft u geen omkijken naar de woningontruiming. Wij zorgen voor een correcte en snelle afhandeling. Vraag gerust een gratis offerte aan.

 

 

Rijnmondverhuisbedrijf Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden

Meer informatie info@rijnmondverhuisbedrijf.nl

 

 

Woningontruiming na overlijden?

Als een dierbare is overleden, moet er vaak van alles gebeuren. Bijvoorbeeld de woning van de overledene leegruimen. Zo’n klus kan emotioneel zijn. Rijnmondverhuisbedrijf helpt u hier graag bij. Stap voor stap nemen we met u door wat er allemaal gedaan moet worden en denken daarbij altijd mee. In alle rust en met respect zorgen we ervoor dat de woning wordt leeggeruimd.

 

- huisleegruimen

- huisontruimingen 

- woning bezemschoon opleveren