Vakkundig en Professioneel uw Piano verhuizen

Rijnmondverhuisbedrijf Piano verhuizing is de goedkoopste pianovervoerder van Nederland. Dat wij geen concessies doen in kwaliteit kan je terug zien in de recensies van onze klanten.

Pianotransport is een fluitje van een cent met de juiste kennis en materialen. Rijnmondverhuisbedrijf vervoert je piano al vanaf €195 Wij vervoeren wekelijks ongeveer 20 piano's. 

Zorgvuldig piano transport van locatie A naar B

Wij verzorgen uw pianovervoer of piano transport professioneel van A naar B, zonder zorgen over uw instrument en tegen een zeer gunstig tarief. Een piano vervoeren is een lastige klus, maar dankzij onze jarenlange ervaring, de inzet van onze verhuizers en de juiste materialen zorgen wij ervoor dat uw piano verhuizen veilig wordt vervoerd. Piano verhuizen is een van onze specialisaties.
Indien u gebruik wenst te maken van onze piano verhuisservice ontvangen wij in uw offerteaanvraag graag de volgende gegevens over uw pianotransport:

 

• Heeft u een horizontale of een vleugel piano?
• Woont u in een woonhuis of flat?
• Is de flat voorzien van een lift?
• Is er sprake van obstakels, drempels, grind, etc.?
• Wat is de afstand tussen locatie A en B?

 

Denkt u bij het doorgeven bovenstaande gegevens ook aan het vermelden van het ophaal- en afleveradres? Indien de piano vervoer zonder interne lift op etage gebracht moet worden, zullen wij gebruikmaken van een verhuislift. Wij als pianoverhuisbedrijf zullen zorg dragen voor uw piano transport.

 

Wat kost een piano verhuizen?

Voordelig uw piano vervoeren doet u bij ons. De prijs voor het vervoeren van een piano verschilt per situatie en is mede afhankelijk van bovenstaande factoren. Bij Rijnmondverhuisbedrijf bent u echter verzekerd van de meest voordelige prijs in Nederland. Indien mogelijk combineren wij uw piano transport met een bestaande rit in onze planning, zodat uw kosten voor een piano vervoer voordelig zijn. Hebt u liever dat uw piano zo snel mogelijk van locatie A naar B wordt gebracht? Dan plannen wij uw transport op de gewenste datum en profiteert u uiteraard nog steeds van een scherp tarief. Het totaalbedrag van uw pianotransport is de prijs die u ontvangt in uw vrijblijvende offerte.

 


Voor een vrijblijvende offerte Vul u het formulier zo volledig mogelijk in


☎️  Kantoor       :    085-0604622 

📱  Mobiel         :    0614690432

WhatsApp         :    0614690432

btw nummer-  NL178411309B01
KvK nummer-  51762064