goedkoop en toch professioneel verhuizen in Dordrecht 

 

Verhuisbedrijf Dordrecht

 

Als u op zoek bent naar een full-service verhuisbedrijf in Dordrecht, dan bent u bij Rijnmond Verhuisbedrijf aan het goede adres. Wij verzorgen snelle en uiterst zorgvuldige verhuizingen van uw inboedel. Daarnaast kunt ook bij ons terecht voor overige werkzaamheden. Denk hierbij aan in- en uitpakdiensten, het inrichten van uw nieuwe huis of kantoor (inclusief eventuele stoffering en afwerking) en het schoonmaken van de ruimte die u achterlaat. Een verhuizing is een stressvolle periode waarbij ineens veel op u af komt, wij willen u daarom het zware werk uit handen nemen. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een eenvoudig en snel proces, waarbij het veilig vervoeren van uw kostbare bezittingen een prioriteit is. Ons verhuisbedrijf is actief in Dordrecht en omstreken.

 

Verhuisbedrijf Dordrecht: full-service

Als u gaat verhuizen van of naar de omgeving van Dordrecht willen wij u graag ontlasten. We nemen de grote werkzaamheden bij een verhuizing voor onze rekening. Daarnaast helpen we ook graag bij de details. We zorgen voor het veilig en stoot-proef in- en uitpakken van uw bezittingen en we ruimen uw bedrijfspand snel en effectief leeg.

 

Verhuizingen kantoor of bedrijfspand

Ook bij de verhuizing van uw kantoor of bedrijfspand is Rijnmond Verhuisbedrijf u van dienst. Ons verhuisbedrijf uit Dordrecht werkt snel en efficiënt zodat u de werkzaamheden in uw kantoor zo min mogelijk hoeft stil te leggen. Uw bedrijf dient immers productie te draaien en wij vinden het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk weer kunt hervatten. Onze ervaren verhuizers werken met professionele verhuismaterialen. Met speciaal verpakkingsmateriaal beschermen wij kwetsbare apparatuur en hoeken van muren zodat u hier geen zorgen om heeft.

 

Wij verhuizen ook senioren

Er gebeurt zo veel tijdens een verhuizing en er zijn zo veel dingen om rekening mee te houden. Vooral voor de senioren is dit een erg lastig proces en hulp komt dan zeker van pas. Daarom specialiseren wij ons in verhuizingen van 55-plussers in Dordrecht en omstreken. Daarmee onderscheiden wij ons van andere verhuisbedrijven.

 

Verhuisbedrijf Dordrecht en omstreken

Wij zijn hét verhuisbedrijf voor al uw verhuizingen in Dordrecht en omgeving (Oud-Beijerland, Heinenoord, Mijnsheerenland, Westmaas, Klaaswaal, Middelsluis, Numansdorp, De Klem, Strijen, Maasdam, Puttershoek, Mookhoek en ’s-Gravendeel). Woont u in deze streek, twijfel dan niet om onze diensten in te schakelen.

 

Offerte aanvragen

Woont u in Dordrecht of omgeving? Denkt u baat te hebben bij onze verhuisservices? U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook kunt u terecht voor vragen of het maken van een afspraak. Neem telefonisch contact op met Rijnmond verhuisbedrijf via 0180201777 of per e-mail (info@rijnmondverhuisbedrijf.nl).